COMUNITAT DE LA RESIDÈNCIA "SAGRADA FAMÍLIA" DE MATADEPERA

La comunitat religiosa de la “Sagrada Família” de Matadepera actualment està constituïda per 17 germanes amb una mitjana d’edat de 80 anys, menys una.                                                   

Convocades pel Senyor i enviades pels superiors, desitgem i volem ser testimonis de l’amor d Déu que ens crida a col·laborar en l’obra del Regne.

Les limitacions pròpies de l’edat, de la diversitat, de les febleses i la dependència total d’algunes germanes, no són obstacle perquè el nostre testimoni sigui "digne de crèdit".

Apassionades per Crist i per la Humanitat intentem viure i reflectir el goig de la nostra consagració servint al Senyor en l’extensió del Regne a l’estil d’Anna Maria Janer fent vida la CARITAT FETA SERVEI.

Som feliços en la missió i agraïm al Senyor el DO de la vocació rebuda. Som feliços en la vida de comunitat a viure amb i pels altres, servint des de la gratuïtat i la solidaritat. Ens sentim membres actius en l’Església pregant, ser icones vivents vers les persones que  esperen  la Paraula de consolació, la tendresa, la comprensió, l’ajuda, l’esperança, la mà amorosa… 

La nostra vida apostòlica no té caducitat; seguim servint i preguem al Senyor que mantingui ben viva la flama de l‘Esperit Sant en el nostre cor i que faci del nostre dia a dia una Pentecosta contínua. Com agents a la reraguarda, preguem pels membres que treballen en la frontera de l’anunci del Regne perquè Jesucrist sigui conegut i estimat. 

Confiem i esperem, a no tardar, el dia que el Senyor ens dirà:
"Entra, perquè vaig està malalt i em socorregueres, entra, perquè la teva llàntia, sempre, sempre cremà".