RENOVACIÓ DE VOTS DE LES NOSTRES GERMANES ANAÍS Y GUADALUPE
Amb gran alegra compartim amb tots vosaltres la crònica que ens envien des de la Casa de Formació de Morelia (Mèxic) les nostres germanes Anaís i Guadalupe del dia de la celebració de la seva renovació de vots.

"El día 30 de septiembre de 2016 renovamos por cuarta ocasión nuestra consagración en esta familia religiosa. Celebramos la Eucaristía en la capilla de la casa de formación en Morelia, Michoacán, a las 7:00 pm; presidió el Padre Memo. Nos acompañaron nuestras hermanas de comunidad; Aida, que ha estado compartiendo con nosotras estos días, las hermanas de la comunidad de Jardines, algunos familiares  y Andrea, una chica de la parroquia, que está en discernimiento vocacional.

En el momento del ofertorio presentamos al Señor las actividades y la pastoral que realizamos con los signos de: un libro y un trabajo, el logo, la Biblia, un rosario y unos medicamentos. Al final compartimos la cena en un ambiente fraterno y festivo. Agradecemos a todas las hermanas por acompañarnos con su oración."

Att: Anaís y Guadalupe

Donem gràcies al Senyor per elles i perquè desitgen seguir responent "Sí", amb generositat, al seu projecte vivint el carisma d'Anna M. Janer en la nostra família religiosa.

I també volen compartir amb nosaltres unes quantes fotografies dels moments més significatius d'aquell dia. Les podeu veure a continuació.

Renovación Anaís y Guadalupe by Slidely Slideshow


"ARRISCA'T. SURT. COMPARTEIX"
Presentació del lema i Celebracions de la Paraula amb els alumnes d'Infantil i Primària a l'escola de Sabadell.
Des de l'escola de Sabadell ens comparteixen aquest recull de fotografíes tant de la Celebració de la Paraula amb els alumnes des de 1r fins a 3r de Primària, a la sala d'actes, com de la presentació del lema amb els més petitons del col·legi, els alumnes d'Infantil, a la capella de l'escola.

Presentació del Lema a l'escola de Sabadell by Slidely Slideshow"ARRISCA'T. SURT. COMPARTEIX"
Des del col·legi "Mare Janer" de Santa Coloma (Andorra) ens expliquen com van presentar el lema pastoral als seus alumnes.

Amb nous somnis i molta il·lusió vam començar el nou curs!
Amb els alumnes hem treballat el lema proposat per la Província; aquest any estem convidats a arriscar-nos i sortir de nosaltres mateixos, sortir de tot allò que ens és conegut i compartir amb els altres tot el que de bo portem dins del nostre cor.

TROBADA PER AVALUAR EL CASAL SOLIDARI
Dissabte 17 de setembre de 2016, de 10h a 13h, es van reunir a l'escola d'Avinyó les monitores i part del grup de premonitors que van col·laborar i treballar en equip per portar a terme el casal solidari d'estiu a Cervera. A la reunió es van trobar un grup de premonitors procedents de les escoles de Sabadell i Viladecans així com les monitores responsables procedents de les escoles de Lleida, Sabadell, Viladecans i Avinyó.
La finalitat d'aquesta trobada va ser, principalment, avaluar la experiència del casal, des de diferents àmbits d'actuació i, en per altra banda, motivar els joves per continuar portant a terme més trobades que els ajudin en la seva formació com a futurs monitors/es i també a l'hora de preparar el casal solidari del proper estiu.

PASTORAL PROVINCIA ANA MARIA JANER SFU de Slidely Gallery by Slidely Photo Gallery


RENOVACIÓ DE VOTS DE LES NOSTRES GERMANES ROSAURA I REINA MARÍA
Dimarts 13 de setembre de 2016, a la parròquia de Sant Feliu de Sabadell, i dins de la celebració de l'eucaristia de 20h del vespre, les nostres germanes Rosaura Morales i Reina María Guzmán van renovar els seus vots com a Germanes de la Sagrada Família d'Urgell. A la celebració, que va ser presidida per Mn. Francesc J. Catarineu Vilageliu, van assistir-hi germanes de la comunitat de la casa de formació, de la comunitat de la residència de Matadepera així com un grup d'alumnes de Batxillerat de l'escola que també van voler compartir amb elles aquesta celebració. Tot viscut en un ambient d'alegria, de fraternitat i d'acció de gràcies al Senyor.

Renovación Rosaura y Reina María by Slidely SlideshowPROFESSIÓ PERPÈTUA DE LA NOSTRA GERMANA ANA ROSA PÉREZ GUZMÁN  
Benvolgudes germanes:
a la secció "NOTICIAS" de la pàgina web de la Congregació compartim amb totes vosaltres l'alegria de la Consagració definitiva de la nostra germana Ana Rosa Pérez Guzmán, el 10 de setembre a Roma.
A continuació us deixem amb el link directe a la pàgina web.

http://www.hermanassfurgell.com/noticias
VÍDEO - RESUM DEL CASAL SOLIDARI

(Per veure el vídeo cliqueu sobre la imatge)

Ja el tenim aquí!!
Compartim amb tots vosaltres el vídeo-resum amb imatges úniques i molt significatives del casal solidari que s'ha portat a terme aquest estiu a Cervera, de l'11 al 29 de juliol.
Esperem que us agradi!!

ARRENCA EL NOSTRE CASAL SOLIDARI 2016!!

 PER TERCER ANY CONSECUTIU JA HA COMENCAT A CERVERA EL NOSTRE CASAL SOLIDARI. AQUEST ANY UN NOMBROS GRUP DE NENS I NENES, UNS 76 ENTRE ELS 3 I ELS 10 ANYS, ACOMPANYATS PER UN GRUP DE RELIGIOSES, MONITORS I PREMONITORS ALUMNES PROCEDENTS DE LES NOSTRES ESCOLES DE SABADELL, VILADECANS I LLEIDA (ESTUDIANTS DE 3r i 4t D'ESO) S'EMBARQUEN EN UNA NOVA AVENTURA: TROBAR A UNS QUANTS ROBOTS UNA MICA ALOCATS PERÒ DIVERTITS QUE S'HAN PERDUT PER LA CIUTAT. PER FER-HO TINDRAN 3 SETMANES (DE L'11 AL 29 DE JULIOL) INTENSES PER DESCOBRIR I APRENDRE UN MUNT DE COSES NOVES TOTS JUNTS.

QUÈ COMENCI L'AVENTURA!

 Ja tenim fotos de la primera setmana del casal... Mireu-les!!


EL NOSTRE GRUP D'AVENTURERS


 I en la segona setmana...
Mireu què bé que s'ho han passat avui, divendres dia 22, en la seva sortida per Barcelona!


VISITA GUIADA AL COL·LEGI "SAGRADA FAMÍLIA" DE CERVERA


"UNA TROBADA DE RECORDS"


Dimarts 16 d'agosts un grup d’antigues alumnes varen visitar el Col·legi “Sagrada Família” de Cervera, en companyia de familiars i coneguts. La trobada, organitzada per na Carme Bonet que va treballar al col·legi com a mestra durant molts anys i ens té en gran estima, va comptar amb la col·laboració de Ramón Razquin i es va fer una visita als espais de la casa tot recordant el temps en què havia estat una escola i una segona casa per a les alumnes.

El Sr. Razquin va fer una xerrada en la qual va explicar els orígens de l’edifici com a Casa del Marqués de Sabater i les activitats que s’hi van dur a terme entre els segles XVII i XVIII. A més, es va fer referència als primers anys del col·legi tot ressaltant la figura de la Beata Anna Maria Janer.

Es va viure un ambient festiu i fraternal, en què algunes religioses de la comunitat varen poder compartir una estona amb les antigues estudiants. Gràcies per la vostra assistència i per haver compartit els vostres records!


Com a colofó, s’està organitzant una exposició de fotos i estris propis del col·legi el dia 15 de setembre de 2016 a l’Església de la “Mare de Déu de l’Incendi”. Hi esteu tots i totes convidats i convidades!!


TROBADA DE PASTORAL GENERAL 

Amb gran alegria us compartim aquest vídeo-resum que recull els millors moments de la trobada de Pastoral General que va tenir lloc de l'1 al 10 de juliol a la nostra casa general de Rubí i en el qual van participar germanes de les diferents comunitats de l'Institut.
I perquè pogueu recordar tot el que vau viure aquells dies us compartim també una breu crònica de la trobada i un àlbum amb fotos dels millors moments.


"Crònica de la trobada"

Convocadas por la hermana Irma Beretta, Superiora General, un buen número de Hermanas, 47 en total, representando a todas las comunidades de la Congregación, y en un ambiente muy relajado, aunque muy intenso y aprovechado, reflexionamos, rezamos, compartimos y trabajamos juntas nuestra identidad como consagradas y como hijas de la Beata Ana María Janer en nuestro Instituto, en la Iglesia, en el mundo y para nuestros hermanos de hoy y de siempre.
"Àlbum de fotos de la trobada"