COMUNITAT DE VILADECANS

Tenint en compte l’afirmació de Joan 21 que dóna testimoni d’allò que ha viscut amb Jesús, nosaltres també pensem que som testimoni del Senyor. Déu ens ha cridat per seguir Jesucrist i, segures d’haver sigut enviades per aquesta missió, hem donat la nostra resposta segura i ens sentim enviades.


Per formar part de l’Església, de la Congregació i de la comunitat, formem part activa de l’acció pastoral que es desenvolupa en cadascú d’aquests àmbits per mitjà de l’acció directa, la pregària i el reconeixement de la missió que realitza cada germana. Ens ajuda tenir sempre present l’exemple que ens han deixat moltes de les germanes que ens han precedit i que, amb les seves actituds de lliurament i compromís, s’han mostrat creïbles amb la seva vida.


No pensem que la nostra vida apostòlica tingui caducitat perquè Jesús continua fent-se present en i entre nosaltres; ens sentim feliços amb la nostra missió i ho volem testimoniar per mitjà de la nostra alegria i esperança, a tots aquells amb els quals ens relacionem i que ens envoltin.


 COMUNITAT D'ANDORRA

Jesucrist és per Anna Maria Janer l'ideal suprem de la seva vida i la raó de la seva donació als altres. (Cons. n.4a)

 

Déu és qui ens ha cridat, a cadascuna pel seu nom, allí on érem i amb els mitjans que Ell ha volgut posar en el nostre camí: la família, el testimoni de religioses i altres persones i també els esdeveniments, que ens han marcat i ajudat al llarg de la nostra vida per dir Sí al Senyor.

 

El nostre testimoni en aquestes terres andorranes, neix de la contemplació de Déu fet home. És Ell qui ens esperona i ens fa viure la nostra donació a Jesucrist i als germans amb il·lusió, alegria i serenor.

 

Del nostre cor brolla un “gràcies Senyor!” pel do de la vocació i també per la persona d’Anna Maria Janer i seu Carisma, que ens ajuden a comprendre que val la pena deixar-ho tot per seguir-te en el servei de caritat, veient en el nostre germà la imatge del Crist.

 

Cadascuna, des de la nostra pròpia vocació i el nostre propi camí, estem cridades a estimar-te i servir-te sempre i en tot.