Actes de clausura de la celebració del 125è aniversari de la fundació del col·legi "Sagrada Família" de Sabadell
 

Dissabte 16 d'abril tota la comunitat educativa del col·legi ens van reunir per celebrar els actes de clausura amb motiu dels 125 anys de fundació de l'escola de Sabadell. Sens dubte un dia realment festiu, obert a totes les famílies, alumnes i exalumnes i el qual va ser preparat amb moltíssima dedicació i entusiasme per tothom: alumnes, començant pels més petitons i arribant fins els més grans, professors, personal no docent... Una magnífica festa que no hagués estat possible sense l'esforç i la dedicació per part de tots.

MOLTÍSSIMES GRÀCIES!


Us deixem amb un recull de les imatges més rellevants del dia.

I en aquest bloc us podreu assabentar una mica millor de com es van desenvolupar tots els preparatius de la celebració:

125 anys SAGRADA FAMÍLIA A SABADELL

 

NO US HO PODEU PERDRE!


Cloenda 125 aniversari escola Sabadell by Slidely SlideshowAlguns mitjans de comunicació es van fer ressó de la celebració del 125è aniversari.FESTA DE CELEBRACIÓ EN EL 125è ANIVERSARI DE LA FUNDACIÓ DEL COL·LEGI DE SABADELL

El dia 13 de juny va tenir lloc la celebració del 125 aniversari de la fundació del col·legi "Sagrada Família" de Sabadell. Una diada festiva que podriem ressumir amb una paraula: "ESPECTACULAR!"

Religioses, professors, alumnes, famílies, membres de la Comunitat Educativa... tots els que formen part d'aquesta gran família janeriana es van reunir per a celebrar i donar gràcies a Déu per aquests anys de vida del carisma de la beata Anna Maria Janer a Sabadell i amb el desig profund que hi continuï viu per molts anys més. Han sigut 125 anys  "Estimant i servint sempre i en tot".

GRÀCIES A TOTS PER HAVER-HO FET POSSIBLE!