AMB MOTIU DEL 125è ANIVERSARI DE LA FUNDACIÓ DEL COL·LEGI DE LLEIDA
 La Paeria de Lleida dedica aquest vídeo homenatge al nostre col·legi de Lleida en aquest any de celebració pel seu 125è aniversari de la seva fundació.OBERTURA DELS ACTES DE CELEBRACIÓ PEL 125 ANIVERSARI DEL COL·LEGI DE LLEIDA - Àlbum de fotos
 NOTA DE PREMSA AMB MOTIU DE LA CELEBRACIÓ (26 de setembre 2014)


"Avui és un dia especial perquè celebrem el 125è aniversari de la fundació del Col·legi de la Sagrada Família de Lleida.

Va ser el 26 de setembre de l’any 1889 quan les germanes de la Sagrada Família arribaren a la ciutat de Lleida per tal d’estendre l’acció benèfica de l’Institut de Germanes de la Sagrada Família d’Urgell. Es van establir en un pis de la plaça Sant Joan, número 29 de Lleida. Al novembre de 1899 es van traslladar al carrer Pòrtics Baixos, 10, 1r pis i no serà fins a l’octubre de 1910 quan s’inauguri la nova Escola a l'actual carrer Democràcia, número 20, edifici que ha patit diverses reformes fins a arribar al seu estat actual.

La primera activitat s'ha fet avui 26 de setembre de 2014. Els 654 alumnes del Centre acompanyats de tot el professorat han escenificat al pati el número 125 i s'ha fet una gran foto que es farà servir al llarg del curs. I també amb motiu de tan important celebració s'ha dissenyat un logotip especial.

Procurarem tenir d'aquesta celebració les activitats que farem durant el curs 2014/2015. Podeu consultar la nostra pàgina web: www.xtec.cat/col-sagradafamilia-lleida  i l'últim número de la revista Xivarri per trobar-hi informacions dels reconeixements fets per la Paeria i el Consell Escolar Municipal al Col·legi durant el tercer trimestre del curs passat.


Susanna Cano, representant de la Titularitat

Josep Salvia, director
COL·LEGI DE LLEIDA: "UNA FLOR PER A UN PROJECTE 2014" - Àlbum de fotos
Com cada any, els alumnes d’ESO i personal del centre hem col·laborat amb la elaboració de flors de paper per a la lluita contra el càncer. Aquest any el projecte de l’Associació contra el Càncer de les comarques de Lleida és la d’aconseguir un aparell molt important que s’anomena “Seqüenciador”. La seva tasca és analitzar l’ADN de la mostra de càncer fins donar amb el diagnòstic més apropiat i menys agressiu pel pacient. Ens han comentat que d’aquest tipus de maquinària sols n’hi ha una a Barcelona així que si aconseguim recollir suficients diners per comprar-la en tindrem una a Lleida! El dia 9 d’octubre vàrem vendre les flors pel pati i sabeu quants diners hem recollit? Doncs 564,70€! Així que, estem molt contents i continuarem l’any que ve fent moltes més flors! Gràcies a tots, als pares i les mares, als profes i a tots els companys que ens heu animat i heu col·laborat en aquest important projecte! Fins l’any que ve!


RECONEIXEMENT AL COL.LEGI SAGRADA FAMÍLIA DE LLEIDA AMB MOTIU DELS SEUS 125 ANYS D'HISTÒRIA - Àlbum de fotos