EN EL 157 ANIVERSARI DE LA FUNDACIÓ DE LA NOSTRA CONGREGACIÓ.CELEBREM AMB ALEGRIA ELS 157 ANYS DEL CARISMA DE LA MARE JANER EN CADA UNA DE LES NOSTRES OBRES I MISSIONS. DESITJEM QUE SEGUEIXI VIU EN CADA UNA DE LES GERMANES I LAICS QUE FORMEM PART D'AQUESTA GRAN FAMÍLIA.
MOLTES FELICITATS A TOTS!!


REUNIÓ DELS REPRESENTANTS DE LA TITULARITAT, ADMINISTRADORS I DIRECTORS DELS CENTRES EDUCATIUS "SAGRADA FAMÍLIA D'URGELL"

Els dies 2 i 3 de juny va tenir lloc a Madrid (Peñagrande) la trobada de Representants de la Titularitat, els Administradors i els Directors de tots els nostres centres Sagrada Família d’Urgell d’Espanya i Andorra.


El dia 2 la reunió va aplegar els Titulars i els Administradors. Es van treballar diferents aspectes de la gestió econòmica i, de manera especial, les funcions i competències dels administradors. La reunió va ser força productiva i va permetre compartir bones pràctiques.


El dia següent, dia 3, la reunió va ser amb els Representants de la Titularitat i els Directors dels nostres centres. En aquesta darrera reunió del curs es va treballar el Projecte Educatiu Institucional (PEI), el qual serà el full de ruta dels propers quatre anys. Entre tots farem possible aquest gran projecte.